NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Išskirtinė vieta Jūsų tobulai vestuvių šventei

1 2 3 4 5 6 7
Kaimo turizmo sodybos, dvarai, vilos


« Žiūrėti kontaktus | Siųsti užklausą

Vila Erdvės

Vila „Erdvės“ išsiskiria įspūdingo dydžio 150 m² sale ir žavinga lounge vieta su židiniu ir baru. Šios vilos pirmame aukšte esanti erdvi, šviesi salė su aukštos kokybės konferencijų įranga ir idealia garso sistema yra puiki Harmony parko vieta verslo susitikimams.
Vilos „Erdvės“ salė patogiai jungiasi su didele poilsio erdve, iš kurios išeinama į baro ir kavinės erdvę su elegantišku židiniu. O iš baro – tiesiai į erdvią terasą su komfortiškais lauko baldais. Poilsio erdvę nuo kavinės ir baro skiria permatomo stiklo pertvara, tad čia susidaro tikrai didelė erdvė įvairiems renginiams. Jums pageidaujant dar labiau praplėsti erdvę, lauke pastatysime šventėms pritaikytą pavėsinę.
Čia surengtos vestuvės bus įspūdingos – juk šventę galima organizuoti net trejose erdvėse! Didžiojoje „Erdvių“ salėje surengsime šventinę vakarienę, lauko terasoje vyks koncertas, o bare prie jaukaus židinio svečius vaišinsime kava ir desertais.
Tuoktuvių ceremoniją galėsite surengti tiesiai priešais vilą „Erdvės“ esančioje pievelėje. Ją papuošime išskirtinėmis vestuvinėmis dekoracijoms, tad Jūsų ypatingos akimirkos svečiams užgniauš kvapą pasakiškas vaizdas! Profesionalūs Harmony park renginių organizatoriai pasirūpins puošniu altoriumi, o į ceremoniją galėsite atjoti žirgu!

Grįžti i viršų